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    Rez. von Sebastian De Pretto, Historisches Institut / Abteilung für Wirtschafts-, Sozial- und Umweltgeschichte, Universität Bern
    • Armiero, Marco; Biasillo, Roberta; Graf von Hardenberg, Wilko: Mussolini's Nature. An Environmental History of Italian Fascism. Translated by James Sievert, Cambridge, MA 2022
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    Rez. von Jens Schöne, Stellvertretender Beauftragter zur Aufarbeitung der SED-Diktatur im Land Berlin
    • Fleischman, Thomas: Communist Pigs. An Animal History of East Germany's Rise and Fall, Seattle 2020
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    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Cohen, Benjamin R.: Pure Adulteration. Cheating on Nature in the Age of Manufactured Food, Chicago 2019
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    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Hamilton, Shane: Supermarket USA. Food and Power in the Cold War Farms Race, New Haven 2018
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    Rez. von Julius Wilm, Institut für Anglistik, Germanistik und Romanistik (ENGEROM), Universität Kopenhagen
    • Clark Shire, Laurel: The Threshold of Manifest Destiny. Gender and National Expansion in Florida, Philadelphia 2016
    • Edwards, Richard; Friefeld, Jacob K.; Wingo, Rebecca S.: Homesteading the Plains. Toward a New History, Lincoln 2017
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    Rez. von Michael Egan, Department of History, McMaster University
    • Mart, Michelle: Pesticides, a Love Story. America's Enduring Embrace of Dangerous Chemicals, Lawrence 2015
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    Rez. von Caroline Rosenthal, Institut für Anglistik/Amerikanistik, Universität Jena
    • Vester, Katharina: A Taste of Power. Food and American Identities, Oakland 2015
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    Rez. von Julia Herzberg, Rachel Carson Center, Ludwig-Maximilians-Universität München
    • MacKay, John (Hrsg.): Four Russian Serf Narratives. , Madison 2009