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    Rez. von Mareen Heying, LWL - Institut für westfälische Regionalgeschichte, Münster
    • Toner, Deborah (Hrsg.): Alcohol in the Age of Industry, Empire, and War, London 2021
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    Rez. von Ole Münch, Deutsches Historisches Institut London
    • Kelley, Victoria: Cheap Street. London's Street Markets and the Cultures of Informality, c.1850–1939, Manchester 2019
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    Rez. von Christine Haynes, University of North Carolina at Charlotte
    • Stammers, Tom: The Purchase of the Past. Collecting Culture in Post-Revolutionary Paris c. 1790–1890, Cambridge, UK 2020
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    Rez. von Michelle Mart, Division of Humanities, Arts and Social Sciences (Berks), Pennsylvania State University
    • Cobbold, Carolyn: A Rainbow Palate. How Chemical Dyes Changed the West's Relationship with Food, Chicago 2020
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    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Cohen, Benjamin R.: Pure Adulteration. Cheating on Nature in the Age of Manufactured Food, Chicago 2019
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    Rez. von Laura-Elena Keck, Institut für Kulturwissenschaften, Universität Leipzig
    • Specht, Joshua: Red Meat Republic. A Hoof-To-Table History of How Beef Changed America, Princeton 2019
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    Rez. von Jonas Schädler, Universität Zürich
    • Plotnick, Rachel: Power Button. A History of Pleasure, Panic, and the Politics of Pushing, Cambridge 2018
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    Rez. von Alice Weinreb, Department of History, Loyola University Chicago
    • Aselmeyer, Norman; Settele, Veronika (Hrsg.): Geschichte des Nicht-Essens. Verzicht, Vermeidung und Verweigerung in der Moderne, Berlin 2018
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    Rez. von Laura-Elena Keck, Institut für Kulturwissenschaften, Universität Leipzig
    • Treitel, Corinna: Eating Nature in Modern Germany. Food, Agriculture and Environment, c.1870 to 2000, Cambridge 2017
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    Rez. von Tobias Nagl, Department of English and Writing Studies (Film Studies Program), The University of Western Ontario
    • Fuhrmann, Wolfgang: Imperial Projections. Screening the German Colonies, New York 2015
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    Rez. von Detlef Briesen, Historisches Institut, Justus-Liebig-Universität Gießen
    • Lerner, Paul: The Consuming Temple:. Jews, Department Stores, and the Consumer Revolution in Germany, 1880–1940, Ithaca 2015
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    Rez. von Martin Lengwiler, Departement Geschichte, Universität Basel
    • Berridge, Virginia: Demons. Our changing attitudes to alcohol, tobacco, & drugs, Oxford 2013
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    Rez. von Rüdiger Hachtmann, Zentrum für Zeithistorische Forschung Potsdam
    • Curcio, Vincent: Henry Ford. , New York 2013
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    Rez. von Friedrich Lenger, Justus-Liebig-Universität Gießen
    • Geppert, Alexander C. T.: Fleeting Cities. Imperial Expositions in Fin-de-Siècle Europe, Hampshire 2010
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    Rez. von Christiane Berth, Universität St. Gallen
    • Viales Hurtado, Ronny J.; Montero Mora, Andrea M.: La construcción sociohistórica de la calidad del café y del banano de Costa Rica. Un análisis comparado 1890-1950, San José 2010
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    Rez. von Georg Stöger, Fachbereich Geschichte / Wirtschafts- und Sozialgeschichte, Universität Salzburg
    • Stobart, Jon; Van Damme, Ilja (Hrsg.): Modernity and the Second-Hand Trade. European Consumption Cultures and Practices, 1700-1900, Basingstoke 2010
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